Loodgietersbedrijf den Boer is dé specialist, ook voor verstoppingen.

Wij bieden een totaalpakket:
van ontstopping tot nette afwerking.

Ontstoppen

Naast onze loodgieter werkzaamheden zijn wij ook specialist op het gebied van ontstopping. In tegenstelling tot andere aanbieders blijft het bij ons niet bij ontstopping. Wij zorgen voor een nette afwerking en kunnen direct inspringen op bijkomende loodgieterwerkzaamheden.

Wij bieden onze klanten een totaalpakket aan: van een verstopping in uw riolering tot een verstopping van de gootsteen, wij lossen het voor u op! Wij demonteren uw sanitair niet alleen, we monteren het achteraf ook weer, zodat uw probleem direct volledig is opgelost.

Door gebruik van de nieuwste apparatuur zorgen wij ervoor dat de ontstopping snel en op een nette manier wordt verholpen. Met een hogedrukreiniger, een stanklokalisator, een veermachine en camera inspectie kunnen wij voor u snel ontstoppen, putten en leidingen opsporen en breuken constateren.

Met een hogedrukreiniger kunnen wij een buiten riool ontstoppen. Voor een binnen afvoer maken wij gebruik van een veermachine, om te voorkomen dat er wateroverlast ontstaat. Deze veermachine reinigt uw riool of afvoer volledig.

Camera inspectie brengt het riool duidelijk in kaart, waardoor de oorzaak van verstopping achterhaald kan worden. Wortel ingroei, breuken en verzakkingen zijn met deze camera inspectie direct zichtbaar.

De stanklokalisator vindt de oorsprong van een nare stank in huis en zorgt ervoor dat snel duidelijk wordt waar het probleem zich bevindt.Fons den Boer:

“Wij bieden als een van de weinige aanbieders van ontstopping diensten een compleet pakket aan. Het is fijn als de klant na het ontstoppen niet alsnog een loodgieter moet bellen om de klus af te ronden. Als er na het ontstoppen loodgieter werkzaamheden bij komen kijken dan lossen wij dat direct voor u op. Wij leveren alleen compleet vakwerk op, half werk is niet aan ons besteedt.”