Kwaliteit en service voorop:
Wij leveren vakwerk voor een goede prijs!

Planning is planning:
Zo weet u altijd waar u aan toe bent!

Referenties

Rianne en Maarten Thijs

Toen we in 2007 de keuken gingen verbouwen, kwamen we via de aannemer met loodgietersbedrijf Gebroeders Den Boer in aanraking. Een prima ervaring op alle gebieden: prijsvoering, communicatie, advisering, precisie, souplesse, oog voor detail en planning.

In 2010 besloten we de badkamer en het toilet te renoveren. De loodgieters keuze was geen issue. Wederom dezelfde ervaring met Gebroeders Den Boer! De gebroeders wisten de klus op een voortvarende manier te klaren en het resultaat was optimaal.

Badkamer en daarna het toilet waren een afgesproken periode buiten gebruik, maar in de rest van het huis was de verbouwing nauwelijks merkbaar.

Het oplossen van de, min of meer gebruikelijke, kleine zaken achteraf was nooit een probleem en werd als ‘all in the game’ beschouwd.

Al met al, als we weer een loodgietersklus hebben, hoeven wij niet meer te zoeken!

Kinderopvang Joepie

Wij zijn zeer tevreden over de goede en snelle service van Gebroeders Den Boer en de persoonlijke aandacht die wordt gegeven in de vorm van uitleg, overleg en eerlijke informatie.

www.kovjoepie.nl

Piet van Mierlo Aannemer B.V.

We werken al vele jaren met genoegen en tevredenheid van ons en van onze klanten met Gebroeders Den Boer aan diverse bouwprojecten, variërend van een kleine reparatie, een nieuwe badkamer tot de bouw van een compleet woonhuis.

www.pietvanmierlo.nl

Sandra Albers

Wij hebben de service van Gebroeders den Boer als zeer professioneel ervaren. Klantvriendelijk, snel en een mooi resultaat.

Familie van den Boomen

Bij enkele verbouwingen in de afgelopen jaren hebben wij altijd Loodgietersbedrijf Gebroeders Den Boer naar volle tevredenheid ingeschakeld. Hun goede vakwerk wordt tegen een acceptabele prijs geleverd. Ook hebben wij bij een paar ‘spoedklussen’  ervaren dat ze snel ter plekke zijn en zich aan hun afspraken houden. Voor ons een betrouwbare partner.

van Stiphout en Bakermans Dakbedekkingen

Sinds 2005 werken wij op een prettige manier samen met Loodgietersbedrijf Gebroeders Den Boer. Omdat vakwerk en duidelijke afspraken zeer belangrijk zijn brengen wij onze zinkwerkzaamheden graag bij hun onder. Vanwege de grote drukte in het loodgieterswerk heeft Gebroeders Den Boer besloten om alle dakwerkzaamheden, aan platte daken, aan ons uit te besteden.

www.stiphout-bakermans.nl